Qualifying Conditions for Medical Marijuana

Fotostudio Wim

Studiofotografie - Bruidsfotografie - Bedrijfsfotografie

 

U vindt ons in het mooie plaatsje Driel, vlakbij de Gelderse hoofdstad Arnhem. Met een team van professionals werken we in de studio en op locatie.

Fotograaf, hairstylist en visagisten werken samen aan succesvolle fotoshoots. Ons motto is dan ook: “Met mooie foto’s maak je mensen blij!”

We streven naar perfectie en geven niet eerder op, dan dat we uw opdracht naar wens hebben uitgevoerd. Dat doen we door een zo breed mogeljk pakket van professionele diensten aan te bieden. Maar ook door te experimenteren en te improviseren tijdens de opdracht en de bewerking. Daardoor komen we samen tot een geweldig resultaat, dat we kunnen aanbieden voor concurrerende prijzen.

Fotostudio Wim zal uw opdracht in vertrouwen uitvoeren.

Als u wensen heeft die wij nog niet hebben vermeld op onze site, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kan dat ook als u vragen heeft over Studiofotografie - Bruidsfotografie - Bedrijfsfotografie of tarieven. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer voorbeelden zien van ons werk? Dan nodigen wij u van harte uit een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

Omdat privacy van uw gegevens belangrijk zijn hebben we een AVG verklaring opgesteld zodat u kunt lezen hoe wij met uw gegevens omgaan, u kunt de AVG verklaring vinden door te kijken bij tapblad / bestellen / AVG Verklaring.

We kijken er naar uit om met u te gaan samenwerken!

Namens het team,

Wim de Veer


Opdrachten worden – uitsluitend op afspraak – uitgevoerd.