Qualifying Conditions for Medical Marijuana

Glamour fotoshoot

Glamourshoot

Haal het beste uit jezelf en doe jezelf of je partner een prachtige glamour-foto cadeau. Je boekt met deze glamourshoot een unieke ervaring waar je nog jarenlang met plezier op terug zal kijken.

Een professioneel resultaat.

Welke stijl je ook wilt voor je foto’s; glamourfoto’s, romantisch, trendy, hip, stoer, fashion of wat spannender; alles kan.

Bij de glamour fotosessie is de visagie en de haarstyling inbegrepen.

De kledingsetjes en accessoires breng je zelf mee, waarna je samen met de styliste en de fotograaf een keuze maakt uit de verschillende stijlen en achtergronden.

Glamour Fotoshoot Vanaf  € 140,-

Inclusief:

  • Twee foto-afdrukken 20 x 30 cm of vier foto-afdrukken 13 x 19 cm.
  • Fotografie in één outfit.
  • Gratis foto-overzicht voor nabestellingen.

Optioneel:

  • Extra fotosessies met een andere outfit ( kun je aangeven bij het boeken); €15,- per outfit.

Wil je meer voorbeelden zien van eerdere Glamourshoots, klik dan op de Facebook link.

Visagie en haarstyling

glamour visagie en haarstyling, een echte make-over door een van onze visagiste waarbij u keuzes heeft ,

 in diverse met o.a. valse wimpers, en gliters,  fellere make-up en uitgebreide haarstyling.

Aantal setjes kleding

Elke fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Tevens hebben we de mogelijkheid om diverse achtergronden te gebruiken.

Kledinginformatie

Standaard word je met één outfit gefotografeerd. Om een goede keuze te kunnen maken qua kleding, adviseren we je om verschillende outfits mee te nemen.

Kledingtips

  • Lichte kleuren combineren mooi op een foto.
  • De echte knal-kleuren zorgen voor een verrassend effect.
  • Heb je lang (er) donker haar, kies geen zwarte kleding. Je haarlengte is dan niet goed zichtbaar op de fotos.

Review

De glamourfotoshoot was een erg leuke ervaring. Voor de shoot kreeg ik een aantal foto’s te zien om aan te geven wat voor soort foto’s mijn voorkeur hadden. Vervolgens deed een visagiste mijn make-up. Samen bekeken wij welke make-up het beste bij mijn kleding zou passen. Ook kon ik aangeven wat ik zelf mooi vond. Tijdens de fotoshoot was er ook veel ruimte om mijn eigen voorkeuren aan te geven. Zo kon ik zelf kiezen in welke kleding ik gefotografeerd wilde worden. Ook bekeek ik samen met de fotograaf welke achtergrond bij mij zou passen, welke kleuren ik mooi vond etc. De fotoshoot was erg professioneel en afwisselend. Zo werd er gebruik gemaakt van verschillende attributen: windmachine, bank, verschillende kleuren lampen etc. Ik ben erg blij met het eindresultaat. De foto’s zijn erg mooi geworden.
Groetjes Inge

ik vond het beiden keren erg leuk om foto's met je te maken. Je gaf fijne tips en ik heb zeker meerdere dingen geleerd. De foto's zijn van goede kwaliteit. Je hebt ook veel fotografische "accessoires", ik heb ook anders mee gemaakt. Kortom, is fijn om met je samen te werken en je bent goede fotograaf met veel ervaring. Groetjes Chantal

Beste Wim,
Dank je wel voor de geslaagde fotosessie.. het resultaat mag er zijn.
Er zitten genoeg mooie foto's tussen!
Groetjes, Ellen