Qualifying Conditions for Medical Marijuana

Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, zakelijk portret

Zakelijk portret

Laat zien waar je bedrijf voor staat en maak direct de juiste indruk

De promotiekracht van je organisatie hangt sterk af van ‘het gezicht naar buiten toe’. Daarbij is authenticiteit belangrijk. Het gaat erom dat je bedrijf zich persoonlijk en betrouwbaar profileert, mét de uitstraling die het wenst. Dat doe je met aansprekende zakelijke portretten op de bedrijfswebsite en in sociale media, maar ook in jaarverslagen en brochures.

Klanten, prospects en relaties willen je bedrijf en z’n medewerkers eerst kennen en vertrouwen. Pas dan kiezen ze voor jouw bedrijf en niet voor een ander. 

De sessies vinden plaats binnen jullie bedrijf. Wil je toch een andere locatie of kies je voor mijn fotostudio in Driel? Dat kan natuurlijk. Ik lever graag maatwerk. Neem gerust contact op via het contactformulier.

Wil je meer voorbeelden zien van eerdere portret shoots, klik dan op de Facebook link

Zakelijk portret diverse mogelijkheden. 

Prijzen op basis van een vrijblijvende offerte.

Visagie en haarstyling

Visagie

Afhankelijk van het doel van de fotoshoot kun je kiezen voor visagie. Een visagiste zorgt voor een natuurlijke make-up die je er nog mooier laat uitzien. En dat geldt voor zowel mannen als vrouwen!

Na bewerking van foto's

Na bewerking van foto's

Elke geselecteerde foto wordt nabewerkt (geretoucheerd) door de fotograaf. Dat wil zeggen dat kleine vlekjes en onregelmatigheden worden weggepoetst en rimpels worden verzacht. De geportretteerde komt er niet 10 jaar jonger uit te zijn. Maar zijn of haar natuurlijke uitstraling wordt zo benadrukt.

Foto's op locatie en in de fotostudio

  •  Inclusief: voorbespreking, maak zelf de keus, nabewerking, volledig gebruiksrecht, kleur of zwart/wit.

Review

Arbo Unie,  Arnhem

Thomas Kivst

Smurfit Kappa, Nederland

Viking Sky  - Viking River Cruises, Arnhem

Walk on Voetverzorging, pedicure praktijk, Arnhem